Een moment geduld aub...
De Walnoothoeve(n) De Walnoothoeve(n)
{{cartCtrl.amount}} items
{{(item.amount/item.factor).toFixed(1)}}KG
{{(item.amount/item.factor)}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount / item.factor | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Bestellen

Bestel online

Home   /   Bestel online   /   Likeuren   /   Rode kwets Ratafia 20% 

Rode kwets Ratafia 20%

Fles 200 ml    9,95  |  Fles 500 ml    16,50

Rode kwets ratafia is een bijzondere likeur die gemaakt wordt door D'oevenslikeur, een onderdeel van de Walnoothoeve(n). Deze likeur wordt gemaakt van rode kwetsen, een soort pruimen, die groeien aan de hoogstam bomen op de Walnoothoeve(n). De rode kwetsen worden eerst gemacereerd, dat wil zeggen dat ze in alcohol worden geweekt om hun smaak en kleur af te geven. Daarna worden ze geperst en wordt het sap vermengd met wijn die ook gemaakt wordt van rode kwetsen. Dit geeft de ratafia een volle en fruitige smaak. Vervolgens wordt de likeur met suiker op smaak gebracht en overgebracht naar een Frans eikenhouten vat, waar hij zes maanden tot een jaar kan rijpen. Het rijpingsproces zorgt ervoor dat de ratafia een complexe smaak ontwikkelt, met tonen van vanille en cassis.

 De likeur heeft een alcoholpercentage van 20%, wat hem een aangename warmte geeft. De ratafia heeft een heerlijke zoete smaak, een mooie ronde afdronk en een intense nasmaak.

 Het is een likeur die geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals bij de koffie, als digestief of als aperitief. De rode kwets ratafia is te koop in flessen van 200 ml en 500 ml, die u kunt bestellen via de website van D'oevenslikeur of via de Walnoothoeve(n). U kunt ook langskomen bij de Walnoothoeve(n) om de likeur te proeven en meer te weten te komen over het productieproces. De Walnoothoeve(n) zijn gelegen in een prachtig landschap, waar u kunt genieten van de natuur en de rust. De rode kwets ratafia is een uniek product dat u zeker eens moet proberen!

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}} per {{cartCtrl.selectedOption.title}}

Aantal

€ {{cartCtrl.calcPrice}}

Reserveren voor afhalen

Uw verpakkingswensen graag kenbaar maken per product in het algemene opmerkingenveld bij het invullen van uw contactgegevens.

U kunt dit product reserveren om vervolgens af te halen in onze winkel in Hoeven, Oude Bredasepostbaan 17. Betaling in de winkel.