Chaamsepel panklaar

De specialiteit van ons bedrijf. De Chaamsepel heeft een leven van tenminste 26 weken achter de rug. En heeft al die tijd buiten kunnen scharrelen op een scharrelweide waar ze ten minste 8m2 vrije uitloop ruimte hebben per kip. De Chaamsepel is een seizoensproduct leverbaar van September tot Maart.

Deze dieren zijn langzaam gegroeid en is het dus verstandig om ze langzaam klaar te maken. Braad deze dieren niet op tem. hoger dan 100gr. En zorg voor voldoende vocht tijdens het braad proces. U heeft hiermee een culinair product op tafel waar u en uw gasten van zullen smullen.

De smaak van de Chaamsepel word in de culinaire wereld omschreven als het midden tussen kalfsvlees en fazant.  Vraag in onze winkel gerust om een bereidingsadvies

€ 17,50 per kg

Wanneer u kiest voor een aantal stuks is de getoonde prijs slechts een grove indicatie. Gezien onze ambachtelijke verwerking van het vlees kan het gewicht variëren van 1250 (hen) / 1600 tot 2000 (haan) gram. De kiloprijs is uiteraard een vast gegeven.

De prijs per stuk wordt berekend op basis van 1600 gram per stuk. 

Vul hieronder het gewenste aantal stuks OF het gewenste gewicht in grammen in. Indien u nog speciale wensen heeft vermeld deze dan.

 

 

Per stuk

Of

Per gewicht (in grammen)

Speciale wensen (optioneel)

0.00

SKU: 2 Categorieën: ,

Bestellingen dienen voor dinsdagavond geplaatst te zijn om in dezelfde week op vrijdag en zaterdag tijdens de geopende uren van onze winkel afgehaald te kunnen worden. Alle bestellingen die later worden ontvangen worden een week later klaargelegd.

Gewicht 100 g

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Chaamsepel panklaar”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.