Openingstijden Kerst

Kerstdiner

Het is al weer bijna het einde van het jaar en de kerst staat weer voor de deur. Weet u al waar u uw gasten mee gaat verwennen?

Dit jaar heeft de Walnoothoeve(n) een nieuwe kerstfolder ontworpen met alle smakelijke producten voor een heerlijke kerst. U kunt de folder hieronder downloaden of vraag er naar in de winkel.

Download de Kerstfolder

Natuurlijk kan de kalkoen niet ontbreken in ons kerstassortiment. Een traditioneel stukje vlees voor een smakelijke kerst. Wel adviseren wij u tijdig te bestellen omdat het aantal kalkoenen beperkt is.

Ook in ons assortiment dit jaar is de parelhoen. Een lekker mals stukje vlees met een wildachtige smaak. Een echte aanrader als u uw gasten een verrassend diner wilt serveren.

Gaat u voor een grote groep koken of mag het kerstdiner echt niet mislukken. Dan kunt u ook kiezen voor een voorgebraden kerstrollade. Een rollade heerlijk gevuld met gehakt, verse kruiden, champignons en vruchten. Ook hebben wij de rollade al voor u gebraden. Zo hoeft u hem tijdens het kerstdiner alleen nog maar even op te warmen en heeft u een heerlijk diner wat niet kan mislukken.

Uiteraard hebben wij ook ons standaard assortiment. Wij verzoeken u om uw bestelling uiterlijk 18 december aan ons door te geven. U kunt uw bestelling doorgeven via onze webshop of via het bestelformulier in de winkel.

Omdat de kerst op vrijdag/zaterdag valt hebben wij in de kerstweek aangepaste openingsdagen en -tijden:

Dinsdag 22 december:                10.00u – 18.00u

Woensdag 23 december:            09.00u – 18.00u

Donderdag 24 december:           09.00u – 15.00u

 

Wij wensen u alvast een fijne en smakelijke kerst.


LET OP! OP 31 DECEMBER, 1 EN 2 JANUARI ZIJN WIJ GESLOTEN!

 

Geert en Joke

De Walnoothoeve(n)